Línia de Manacor mapa de la línia | histÚria | estacions | obres de fàbrica | edificis auxiliars | vistes aèries | noves construccions

 

1-03-07 PRIMERS TRENS A L'ESTACIÓ INTERMODAL

El primer tren a la nova Estació Intermodal va arribar el dilluns dia 26 de Febrer. Les imatges següents són de de dies després en que el tren hi arribà per a segona vegada per a depositar distint material històric i una de les noves Unitats de Metro per a la seva exibició.

 

 

Unitat 61-01-61-02 a la via 8 després d'haver remolcat el Swansea desde l'estació de Son Rullan.A la dreta, a la via 5, una locomotora de vapor, i a darrera el Swansea, el cotxe històric de viatgers restaurat per la Associació d'Amics del Ferrocarril. Eren les tres del dematí i al dia següent (al cap d'unes hores) es presentava al públic la nova Estació Intermodal

 

Futura sala de Control de Trafic Centralitzat (CTC) de SFM ubicada a l'estació Intermodal. Desde aquí es podrá controlar tot el tràfic ferroviari (Metro i Tren)

Unitat 61-30 61-29 a la via 6, preparada per tornar cap a Son Rullan després d'haver remolcat l'unitat de metro 71-05 71-06 amb l'ajuda de la 61-01 61-02.

 

Remolc del cotxe de viatgers Swansea cap a l'estació Intermodal per a la seva exibició


 

 

ESTAT DE LES OBRES DE L'ESTACIÓ INTERMODAL 7-1-07

 

Tres primeres andanes de la nova estació intermodal. La resta encaraestan en procés de construcció. Al fons hi ha el final de linia.

 

 

Part del vestíbul de l'estació. Encara hi ha molta feina a fer.

Entrada/sortida principal que dóna a la Plaça d?espanya. Per a fer aquest "portal" s'han agut de tallar 6 pilars de formigó armat.

  

ESTAT DE LES OBRES DE L'ESTACIÓ INTERMODAL 1-10-06

Dues toperes ja construides.Les andanes estan quasi acabades.___Zona de l'aparcament. Encara falta per construir les tres plantes.


Zona de les andanes. A la dreta es poden veure les escales que donaran acccés a les andanes. Encara resten per construir-ne 2


Aqui encara resta per construir la darrera andana

Vestíbul de l'estació. Encara queda molt per a fer. ____________ Forjat de la segona planta de l'aparcament

Entrada a l'estació desde el túnel. Aqui les 4 vies es bifurcaran en 10.

 

ESTACIÓ INTERMODAL DE PALMA Estat de les obres a Juliol de 06.

 

Entrada de vehicles a la nova i futura estació soterrada de Palma.

Tot el subsòl del Parc de les Estacions està ocupat per l'estació intermodal. Dis aquest gran espai encara s'ha de dividir en tres plantes.

 

 

 

 
 
ESTACIONS
OBRES DE FÀBRICA
SOTERRAMENT DE LES VIES A PALMA
  PARC DE SES ESTACIONS
  IMPLANTACIÓ DE VIA UNICA
  ESTACIÓ PROVISIONAL PALMA CIUTAT
  CORREDOR SOTERRAT
  ESTACIÓ INTERMODAL
  ESTACIÓ DE JACINT VERDAGUER